Home Sponsorizări și donații pentru programul 0Viață9, un program educațional unic în România

Sponsorizări și donații pentru programul 0Viață9, un program educațional unic în România

Mă numesc Claudia Escu și sunt creatorul Programului Național de Educație 0Viață9. Îți mulțumesc că te interesează Programul nostru și te invit să implici mai mult, direct și nemijlocit în susținerea și dezvoltarea acestui Program, contribuind astfel, alături de noi, la formarea unei societăți românești mai evoluate, mai competente și mai civilizate.

DONAȚII

Mecenatul, donațiile, sunt cele mai simple și mai accesibile forme de susținere a Programului 0Viață9. Fiecare donație ne ajută să creștem viteza noastră de dezvoltare și calitatea educației complementare pe care o oferim prin Program.

SPONSORIZĂRI

Sponsorizările sunt ideale pentru aceia care doresc să primească în schimbul banilor expunere substanțială și de calitate la un public fidel și pasionat de domeniul nostru. Vă punem la dispoziție pachete de sponsorizare pentru un an de zile, trimestriale, precum și pachete aplicate pe un singur domeniu de activitate.

Spațiile noastre publicitare sunt abundente și diverse, în toate formatele uzuale pentru branding sau promovare de produse de sezon. Oferim aproximativ un milion de vizualizări lunar, în total, pe toate produsele noastre multimedia, împreună cu evaluări și rapoarte de audiență detaliate.

Vă stăm la dispoziție cu o prezentare a publicațiilor noastre online și a oportunităților de promovare off line, prin tipărituri și evenimente.

PARTENERIATE ȘI COLABORĂRI 

Avem permanent o listă deschisă de posibilități în domeniile televiziunii online, producției foto și video, organizării de cursuri și conferințe, servicii de catering și hosting evenimente.

Deasemenea, suntem deschiși pentru cross promotion și content sharing cu publicațiile și websit-urile compatibile.

Contact: oviata9@gmail.com