Lansarea websit-ului 0Viață9.ro este primul pas în dezvoltarea Programului Național de Educație Complementară 0VIAȚĂ9, program creat de autorul și speaker-ul Claudia Escu.

Programul 0VIAȚĂ9 oferă unelte diversificate de auto-cunoaștere, organizate pe toate nivelurile de accesibilitate, programul 0Viață9 joacă un rol important în deschiderea ”studenților”, a oamenilor din toate categoriile sociale, către elemente al psihologiei practice și ale dezvoltării personale și chiar profesionale.

Astfel, programul 0Viață9 contribuie decisiv la formarea cunoașterii de sine și a curiozității privind personalitatea, vocația și relațiile inter-umane, toate acestea jucând un rol foarte important în stimularea dinamicii individuale, a inteligenței sociale și a evoluției personale, cu efecte benefice în toate aspectele care mențin și întăresc țesătura de bază a societății noastre.

PENTRU PUBLIC

0VIAȚĂ9.ro este foarte util pentru cei care urmăresc să își dezvolte aptitudinile de bază al personalității, fiindcă le oferă acestora acces la o mare cantitate de materiale informative, precum și la programul cursurilor online, al lansărilor de carte și la programul podcast-urilor de dezvoltare personală și spirituală.

PENTRU SPEAKERI ȘI AUTORI

0VIAȚĂ9.ro este și o platformă de publicare pentru autorii și speaker-ii care doresc să își expună propriile cursuri și programe la o audiență de calitate. În plus, 0VIAȚĂ9.ro oferă autorilor acces la servicii de producție foto, audio și video, precum și la consultanță de conținut și de marketing.

PENTRU SPONSORI ȘI DONATORI 

0VIAȚĂ9.ro este calea de acces spre expunere de calitate, oferind sponsorilor și donatorilor posibilități abundente de promovare a imaginii. Astfel, pe lângă obiectivul de a susține educația națională complementară, sponsorii și donatorii beneficiază și de publicitate avantajoasă.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here