Home Programul național de formare și dezvoltare personală ”0 Viață 9”

Programul național de formare și dezvoltare personală ”0 Viață 9”

Bine ați venit în programul național 0Viață9, primul program educațional gândit și creat anume pentru a oferi educație complementară și ulterioară educației oficiale, precum și activități de formare și îndrumare pentru cei care doresc să evolueze în plan personal și profesional.

Numele meu este Claudia Escu, sunt coach, autor și îndrumător vocațional, creator de programe de auto-cunoaștere pentru adulți și copii, trainer certificat în mai multe domenii ale educației și dezvoltării personale.

Îmi face plăcere să vă prezint Programul Național 0Viață9, programul integrat pentru dezvoltare personală creat de mine pentru a răspunde unei mari lipse din sistemul nostru educațional.

Programul național integrat de educație complementară 0Viață9 era absolut necesar și este mai mult decât binevenit.

Datorită faptului că sistemul național de educație nu funcționează (conform datelor Institutului Național de Statistică), educația este văzută de mulți ca o corvoadă, ca o experiență neplăcută din copilărie și tinerețe, astfel că mulți români abandonează în viața de adult orice formă de educație ulterioară sau de auto-educație.

Rezultatul este dezastruos, atât pentru fibra și coeziunea societății, cât și pentru economie. Practic, mulți români se opresc din a evolua ca oameni și ca cetățeni. Mai mult, aspectele de bază ale cunoașterii de sine, esențiale pentru evoluția umană, rămân necunoscute pentru cei mai mulți români.

Aici intervine programul 0Viață9.

Oferind acces la unelte diversificate de autocunoaștere, organizate pe toate nivelurile de accesibilitate, programul 0Viață9 joacă un rol important în deschiderea ”studenților”, a oamenilor din toate categoriile sociale, către elementele cheie ale psihologiei practice, ale dezvoltării personale și chiar profesionale.

Astfel, programul 0Viață9 contribuie decisiv la formarea cunoașterii de sine și a curiozității privind personalitatea, vocația și relațiile inter-umane, toate acestea jucând un rol foarte important în stimularea dinamicii individuale, a inteligenței sociale și a evoluției personale, cu efecte benefice în toate aspectele care mențin și întăresc țesătura de bază a societății noastre.

Rezultatele obținute de programul 0Viață9 includ transformări radicale în domeniul calității relațiilor, în domeniul coeziunii familiale, al descoperirii și urmăririi vocației și în domeniile generale ale psihologiei integrării sociale și profesionale. 

Din punct de vedere al conținutului, programul național 0Viață9 este structurat pe următoarele patru mari sub-programe:

 1. Cunoașterea de sine, revelarea valorilor personale, unice, descoperirea și formularea personalității
 2. Armonizarea și optimizarea relațiilor
 3. Descoperirea vocației și stimularea evoluției personale prin obiective și realizări 
 4. Identificarea unui sens superior, spiritual, al vieții și educația în practica obținerii fericirii

Expunerea conținutului sub-programelor se realizează prin platformele multimedia proprii:

 1. Librărie online
 2. Cursuri online
 3. Ședințe de terapie
 4. Conferințe cu public și online
 5. Editură de carte tipărită și electronică
 6. Televiziune Online
 7. Reviste Web și periodice tipărite

Programul 0Viață9 este un program național în continuă extindere și dezvoltare, inclusiv prin cooptarea celor mai buni autori, conferențiari și psihologi români și străini.

Ne finanțăm dezvoltarea prin resurse proprii și apreciem întotdeauna sponsorizările, donațiile și parteneriatele per proiect.

Acestea ne ajută să creștem viteza de dezvoltare a programului 0Viață9, cu rezultate benefice pentru întreaga societate.

Vă invităm să urmăriți activitatea noastră și să ne susțineți, financiar, material, cumpărând cărțile noastre, frecventând cursurile online sau, pur și simplu, recomandând activitățile noastre către cei care ar putea beneficia de programul 0Viață9.

Vă mulțumim pentru interesul Dvs,

Claudia Escu – Președintele Asociației 0Viață9, autor, conferențiar și creator de programe educaționale